fredag 24 augusti 2012


Skriver, skriver, skriver. Inspirerad av Star wars och vännen som också tycker om att skriva historier. Skriver sida efter sida om en ny figur i Star Wars-världen, en alldeles nypåhittad fortsättning av den gamla stroyn.Vill skriva en hel bok. Minst hundra sidor lång. Och ta Star Wars till nya platser och nya fantasier.

3 kommentarer:

 1. Mmmm, härligt och inspirerande som alltid, att läsa om och följa era äventyr. Så fint att påminnas om att det går att vara sann mot sig själv och följa hjärtats lust! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag hittade din blogg efter att ha googlat på hemundervisning i Sverige. Är väldigt nyfiken på detta, efter att ha haft tvivel kring barnens skolgång i flera år. Skulle du vilja berätta om hur ni gör? Har ni något nätverk av hemskolande familjer? Hur försörjer ni er? Har ni kontakt med er lokala skola på något vis? Hoppas att du inte tycker att jag är för närgången i mina frågor. Det är väldigt svårt att hitta information på nätet, och jag förstår att det delvis beror på att kritiken mot hemundervisning är stark från många håll, men jag vore verkligen glad att få veta lite om hur "hemskolare" lägger upp livet!
  vänliga hälsningar Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristina!

   Ledsen att jag inte svarat tidigare, men jag har missat din kommentar. Jag svarar gärna på dina frågor i ett mejl. Du kan mejla mig på info[at]knota.se

   Vänliga hälsningar
   Jenny

   Radera